國際:美國波士頓齒輪股份概況(美國Boston Gears)

2012-10-26 | 瀏覽量: 1544 买一套棋牌app需要多少

买一套棋牌app需要多少 www.jbqtck.com.cn 譯文:波士頓齒輪股份斜角和斜面齒輪是專門設計的高效傳輸的功率和運動之間的交叉軸成直角(90°)。斜切齒輪是錐齒輪的一種特殊類型的設計操作在對具有相同的齒數和直徑的節距號碼,并以1:1的比例。其他波士頓齒輪股票錐齒輪組的比例從1-1/2:1到6:1。
所有波士頓齒輪標準斜面和斜角20°壓力角與制造,并按照AGMA規格為長,短的齒輪和小齒輪齒頂系統,以減少小齒輪的齒削弱和幾乎相等的強度和耐久性的齒輪和小齒輪。我們的直齒錐齒輪和人字齒輪產生了牙齒與直齒錐齒形式。我們的螺旋傘和斜切齒輪有一個重疊,導致更順暢,更安靜的齒輪動作,以及更高的負載容量比大小相等的直齒齒輪的齒行動。

原文:Boston Gear’s stock miter and bevel gears are specifically designed for the efficient transmission of power and motion between intersecting shafts at a right angle (90°). Miter gears are a special type of bevel gear designed to operate in pairs with identical numbers of teeth and diametral pitches, and a 1:1 ratio. Other Boston Gear stock bevel gears sets are available with ratios from 1-1/2:1 to 6:1.
All Boston Gear standard stock bevels and miters are manufactured with a 20° pressure angle and are produced in accordance with AGMA specifications for long and short gear and pinion addendum systems to reduce the amount of pinion tooth undercut and to nearly equalize the strength and durability of the gear and pinion. Our straight tooth bevel and miter gears have generated teeth with Coniflex® tooth form. Our spiral bevel and miter gears have an overlapping tooth action that results in a smoother, quieter gear action, as well as a higher load capacity than a straight tooth gear of equal size.

譯文:新產品:

對于超過125年,波士頓齒輪新產品和新技術不斷的創新。今天,波士頓齒輪延續了這一傳統,^新的動力傳動部件和配件。

不銹鋼700系列蝸輪蝸桿減速機和減速電機

利用經常被模仿,但從來不等于700系列包絡環面蝸桿結合新的外觀設計,不銹鋼700系列的性能進行了優化,能夠承受惡劣的沖洗條件!新生產線采用的功能,在設計時輸入的一些食品加工行業的領導者,在^惡劣的腐蝕性環境,以保持^佳的性能。

所有的關鍵尺寸是向后兼容以前的不銹鋼和標準的鑄鐵產品,以確保即插即用的兼容性和便于現場改造。

正文結束!